hits

Nå er det nok, Kari Jaquesson! 

kommentarerAv Aylar Lie, deltaker i Farmen Kjendis

Du klarer ikke akseptere at folk er uenige med deg uten å kverulere om alt! Jeg oppfatter deg som belærende og nedlatende, samt at du driver med hersketeknikk. På gården beskyldte du meg urettmessig gjentatte ganger for å lyve. Fremdeles hakker du på meg i intervjuer i media. La meg gjøre det klinkende klart - jeg løy aldri til deg. 

Du beskyldte meg for å lyve da jeg rosemalte i forbindelse med ukesoppdraget og trodde ikke på at jeg ikke har malt siden barneskolen. Fostermoren min har i årevis forsøkt å overtale meg til å oppsøke et malekurs fordi hun så et talent i meg, men jeg har aldri dyrket dette. Du er velkommen til å kontakte min fostermor, Else Karin Linde, så får du sannheten fra henne. 

Du beskyldte meg for å lyve da jeg nektet for at jeg drev med fysisk trening. Du mente du kunne "se" på kroppen min at jeg trener mye. Du tar så feil! Jeg trener maks et titalls ganger i løpet av et helt år. Slik har det vært siden 2010 på grunn av sykdom som gjør meg sykere når jeg utsetter meg selv for mye fysisk aktivitet - du kan gjerne kontakte mine nærmeste venner på min private Facebook-profil å høre med dem om dette. Jeg holder meg slank med et vegetarisk kosthold! 

Du beskyldte meg for å lyve da jeg sa jeg var dårlig i magen natt til tvekampen. Ikke glem at vi spiste de samme nøttene, rosinene og drakk den samme kumelken etter å spist grønnsaker i to uker. Det gjør noe med bakteriefloraen. Leste i VG at du slet med det samme. Da var vi to om det! Jeg har faktisk ikke behov for å skryte på meg sprutdiare. Denne natten satt jeg med rumpa rett ut i sjøen for det var umulig å trekke vannhuset mitt inn til fastlandet å drite der. Hehe... tro det eller ei! 

Du sier gjentatte ganger "Jeg VET at Aylar har øvd masse i forkant på holde melkespann". Hvordan vet du det egentlig? Det er ikke sant, men du må gjerne fortsette å tro det om det er en trøst for at du tapte tvekampen. Jeg slo ikke bare deg, det var også tidenes rekord gjennom Farmens historie. Til info så har jeg forsøkt meg på melkespann en gang tidligere i livet, det var under innspillingen av presentasjonen vår til TV 2. Da holdt jeg 3,5 minutt før jeg ikke greide mer. Dette kan du få bekreftet fra produksjonen som filmet det hele. Uansett hvor mye du mener jeg har trent i forkant så er det jo DU som er hele Norges treningsguru og har trimmet hele livet i motsetning til meg. Så dette var en øvelse som er hjemmebane for deg! 

Og jada, du beskyldte meg for mye, mye mer ... som at jeg ikke bidro til fellesoppgavene utover å rosemale. Kari, dersom du hadde stått opp ved soloppgang slik som meg eller la deg så sent som meg, så hadde du nok fått med deg at jeg tok meg av mye mer av fellesoppgavene utover ukesoppdraget. Alle bidro hele tiden, også jeg! Produksjonen har det på tape. Spør dem! 

Men, når jeg sitter og rosemaler, en oppgave som som krever konsentrasjon og nøyaktighet, så ville jeg ikke avbryte hvert femte minutt for å fly på kjøkkenet og legge inn ved i ovnen. Særlig siden grunnen var at du plutselig hadde bestemt deg for at du ville lære å sette garn. Du påtok deg kjøkkenansvaret og da får du selv ta ansvaret for å koke potene også. Jeg tilbød deg å bytte oppdrag, men det ville du ikke!

Til slutt, vil jeg gi deg en "LIFE LESSON" slik du gjorde med stakkars Petter Pilgård. Hvor mener du egentlig han skulle sovet? Du hadde tross alt lagt deg i en dobbeltseng og det var kun i din seng det var ledig plass igjen. 

PASS PÅ DINE EGNE SAKER I FREMTIDEN, Kari! Hvis ikke får du nok flere slike smell i fleisen. Du hadde høyst sannsynlig vunnet tvekampen om det ikke var for at jeg var så ubeskrivelig lei av å føle meg dårlig og urettferdig behandlet av deg. Min mentale styrke kan mobilisere krefter jeg ellers ikke har. 

Det er jeg som er David og du som er Goliat her!

Les mer: Full oppvask etter Farmen Kjendis-thrilleren