hits

Du vil ikke tro disse 10 tingene Ingeborg Heldal savner ved Nettavisen

kommentarer
Foto: Astrid Waller

Av Ingeborg Heldal, tidligere redaktør i Side 2
 

1. Vaktsjef Morten Karlsens utrettelige begeistring for mulig virale hits. Enten det var en kortbeint hest fra Småland som ufrivillig hadde fått klippet pannelugg i løpet av en mørk høstnatt, eller en trebeint gatehund i Chile som holdt liv i en bortkommet unge - ingen (og da mener jeg INGEN) klarer å oppvise mer ektefølt glede over en sak med viralt potensiale!


2. Gunnar Stavrums ektefølte glede over å kunne provosere, irritere eller skape litt bry for noen. For en konfliktsky, litt engstelig Brøtning, var det enormt mye å lære der!


3. Pål Nisjas elleville og innovative hode! Ingen steder i verden er det kortere vei fra idé til gjennomføring. 


4. Ole Eikelands ukuelige optimisme! Jeg har aldri jobbet med noen før som avsluttet hver setning og hver e-post med: Livet er herlig! Og sier du det mange nok ganger så blir det det! Livet i Nettavisen ER herlig.


5. Erik Stephansens kloke hode! Det er alltid bruk for en sindig sunnmøring med evne til å holde hodet kaldt.


6. Side2-gjengens deilige humør. Hver eneste dag var det latterkramper. 


7. Krangelen om hvem som skulle skrive eller ta byline på de sakene som omhandlet skamklipte ponnier og andre virale hits. (Selv ble jeg begunstiget med saken om den skabbete, halte gatehunden Reina som ammet en bortkommet 2-åring).


8. Testingen av julebrus. Samme bråk og beskyldninger om Mjøs-inhabilitet hvert eneste år når Lillehammer og Hamars Julebrus gikk av med soleklar seier.


9. Kjersti Westengs blogginnlegg som alltid traff bullseye på de aller sinteste kommentartrollene. Spesielt hadde jeg glede av hennes tilbakevendende konflikter med Børre Tafsemester. Hverdagen uten de to blir aldri det samme.


10. Egil Sande og Simen Lønnings fantastiske live sportssendinger, hvor høydepunktet var å høre de to småkrangle som et gammelt ektepar før de skulle på lufta.