hits

En TV for fremtiden

Av Birgit Bjørnsen, leder for Bredbånd og TV, Telenor Norge/Canal Digital Kabel(Foto: Telenor)

Med jevne mellomrom kan man lese den ene spådommen etter den andre om TV-ens framtid, men bare én ting er sikkert: TV-plattformen står sterkere og utvikles mer enn noen gang.

Dersom man er ekspert og skal spå om TV-ens framtid er det i alle fall en forutsetning at man holder tungen rett i munnen når det gjelder begreper og teknologier. Men at dette er vanskelig har vi også full forståelse for - utvikling innen TV-plattformer, fiber- og kabelteknologi har nemlig aldri gått raskere og vil heller ikke avta i tiden framover. Det er også derfor vi hvert år gjør store investeringer i å utvikle tilbudet og tjenestene til våre kunder, nettopp for at de kan få det innholdet de ønsker, levert på den måten man ønsker både i dag og i framtiden.

Begrepsforvirring til tross; om noen ser et slags mørke i «TV-tunnelen» ser det betydelig lysere ut for oss og våre kunder. Vi er mer enn noen gang stolte over TV-plattformen T-We som vi tilbyr kundene ? som igjen brukerne av dette tilbudet sier de er veldig fornøyd med. Og det beste av alt: Vi er enda bare i starten med tanke på de muligheter for utvikling, innhold og tjenester som kommer.

Noen eksperter ser mørkt på framtiden for kabel-TV. Birgit Bjørnsen imøtegår her spådommene.

Kort fortalt: våre kunder vil ha gode opplevelser, innhold og tjenester levert hjem til seg gjennom TV-tilbudet, uavhengig av på hvilken kabeltype eller teknologi dette leveres. Og for at det ikke skal være noen tvil kan vi forsikre alle om at vi til enhver tid investerer betydelig i og oppgraderer nettet slik at man er rustet for å overføre den enorme kapasiteten som er nødvendig for å levere et rikt utvalg av høydefinisjons direktesendt TV, on demand-innhold og ​​Internettjenester med kapasitet på mange hundre Mbps (og i nær fremtid også Gbps). Uansett hva fremtiden bringer av tjenester og hvordan de leveres, så er kabel TV-nettene svært godt rustet til å levere kapasiteten som kreves.

Vi gleder oss allerede til TV-fremtiden sammen med våre kunder!

(Innlegget er en kommentar til denne saken, publisert på Nettavisen onsdag, Eksperter ser slutten på kabel-TV)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar