hits

Statistikk øve lovbrudd onna sildajazzukå é skumlare!

kommentarer
Haugesunder Eirik Myge og politiinspektør Thomas Utne Pettersen

Av Eirik Myge

Haugesund, byen min, der kor ein politimann har skreve ett innlegg kor han kjøre på med ei vilkårlige uka, for å skapa mer fremmedfrykt. Han sko brukt denna ukå. Då hadde statistikken vore nåke anderledes.

Les også: Uberettiget fremmedfrykt?

Av kriminalitet i Haugesund, står 50-åringar som tror de lika sild og jazz for det aller mesta av bøteleggingå. Det vise seg at de egentligt lika å prata høgt, og drikka mest muligt. Karmøybuen e minst lika teite så Haugesundaren, dei fra Etne får lika høge bøter når de urinere fra kaikanten, og glattcellene hos politiet e så sprengte, at dei som ikkje lenger synge «Haraldsgatå, Haraldsgatå...» får sleppa tebake igjen. 75 prosent av dei som havna i arresten har barnabarn som blir flaue når de får hørra om det i konfirmasjonen, at morfar eller mormor blei tatt på fersken når de sko prøva å snika seg inn på «Sivert Dagsland eller ka han nå hette, han så spille sånn derrane gitar itte han Vidar Johsen», 20 prosent av dei så blir bura inne denna vekå, har forsøkt å forklara politiet at de bare måtte slåss litt, for han eine på 67 der hadde sendt et blikk te kånå hans, og han følte for å skubba an rett inn i Rhododendronane i Rådhusparken.

Innlegget fortsetter under bildet.

Eirik Myge

Les også: Thomas Utne Pettersen - alias Erasmus Montanus

Itte denna ukå e eg dritskeptiske te alle med grått hår. Dei uten hår har eg litt mer roen på. Damer som går i leopardtights og røyke e-sigg skremme livskiten av ongane mine, av den enkle grunn at minst 9 av 10 av dei så hadde det på seg på lørdag, blei bøtelagt for usømmelig adferd på offentlig plass. Eg e o jækla redde for å bli sett på som ein med fordommar, men eg finne det mistenkeligt at det blir flerre og flerre pensjonistar, de formere seg som kakkerlakkar, og ska motta trygd og sydenbillettar som om de eige heila landet de påstår de har bygd opp.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Thomas Utne Pettersen er politiinspektør i Haugesund, og skrev innlegget i forrige uke.

Les også: - Jeg bryr meg ikke om det er asylsøkere eller nordmenn som begår voldtekt, det er like galt uansett

Nai, pokker heller. Ikkje la et lesarinnlegg gå te håve på dåkke. Det e ikkje så gale. Det va værre før. I 2016 kan me ikkje gå rundt å væra livredde kver einaste gong me treffe på ein litt mørke ein med skjegg. De e mye skumlare deia på 50+ som du finne på plenen din, snorkande, dagen itte de har stått foran scenekanten og skreke te kverandre midt onna konserten te Aurora.