hits

Imamene bedriver løgn og bedrag

kommentarer

National Party leader Kashif Ahmad (C) speaks at the party's press conference on October 16, 2014 in Copenhagen. The political party targeting the immigrant vote by advocating looser immigration laws and
Kashif Ahmad, leder i Nationalpartiet
 

Kjære fromme imamer,

Av Kashif Ahmad leder av danske Nationalpartiet (Stiftet i 2014 som en motreaksjon på høyredreiningen på utlendingsområdet i dansk politikk)

Jeg har nå sett den fjerde og siste episoden av dokumentarprogrammene på TV 2 Danmark og vil bare gi dere noen ord på veien.

Les også: Imam på skjult kamera: - Muslimer er i ferd med å «erobre» Europa

Hva slags islam er det du preker? Den islam hvor du ikke skal lyve, ikke snakke med to tunger, den som sier man skal være lojal mot landet man bor i, behandle sine medmennesker på riktig måte og ikke begå sosialt bedrag?

Å opprette kunstige foreninger, friskoler og så videre, hvor man i smug underviser og hjernevasker barn, utøver mannsdominert sosial kontroll og melker samfunnet for millioner, samtidig som man kaller Danmark og dansker for vantro, som er selve symbolet på hykleri og dobbeltmoral. Det er en skam at dere fremstår som religiøse ledere som bedriver løgn og bedrag overfor andre mennesker og vårt samfunn.

Det samfunnet som gir gratis utdanning til barn. Samfunnet som for unge menneskers høyere utdanning. Samfunnet som gir gratis behandling til syke, tilskudd til bolig, husly og mat på bordet, hvis man selv ikke har noe.
At kvinner ikke skal jobbe og ikke kan si nei til samleie - jeg har aldri hørt noe lignende. Det finnes en lovgivning her til lands, og det er den man følger. Hvis en kvinne blir slått, er det ingen tvil om at man skal gå til politiet!
Hvis dere er så stor fan av steining, polygami og så videre og ønsker å følge de reglene, normene og levemåten, må jeg innrømme at jeg ikke forstår hvorfor dere ikke flytter til et land der det fungerer på den måten?

Les også: Danske imamer forbyr gifte kvinner å nekte mannen sex


Med den ene hånden mottar dere og nyter det danske velferdssystemet og bak lukkede dører er dere motstandere og forbanner demokratiet. Dere vil ikke la andre delta i bursdagsselskaper, men anbefaler at man lyver hos borgerservice (kommunalt kontor som blant annet sørger for offentlige ytelser, red. anm.) for å snyte til seg høyere ytelser.

Husk at du i Danmark blir behandlet bedre enn dere ville blitt i mange såkalte muslimske land. Ja, vi har religionsfrihet, men det betyr ikke at man skal misbruke friheten bare fordi man kan, på samme måte som ytringsfriheten ikke bør bli misbrukt bare fordi den kan.

Hvis dere mener noe annet, så bevare meg vel, stopp deres ulovligheter, snakket med to tunger og gjør dere selv og oss den tjenesten og finn det landet som gjør dere lykkelige.

For ærlig talt, uansett hvilke politiske tiltak vi trekker opp av hatten, vil det trolig prelle av dere. Jeg håper ikke deres dobbeltspill går ut over flesteparten av andre muslimer i Danmark, som ønsker å leve i fredelig sameksistens med sine medborgere uansett religion, kultur eller hudfarge.

Innlegget er oversatt fra dansk av Nettavisen og publisert etter avtale. Innlegget ble først publisert på Facebook.